Det som har hänt under de åren som ja har varit utan en Chromebook är inte så mycket ur ett användarperspektiv. Kan inte förstå varför inte fler personer väljer en Chromebook då det mesta man gör idag är ju på nätet. Med tanke på det så borde ja ha valt en annan maskin en denna då den är lite slö men fungerar utan att det är några större problem. Skärmen är trevlig samt ja gillar tangentbordet många klagar på att det inte har någon belysning men det är inget som stör mig det minsta. Är nästa bara glad att den inte har det då ja aldrig använder mig av den finessen. Kameran har ja inte testat ännu så den kan ja inte uttala mig om.  Musplattan är inte heller den bästa som ja har varit med om men den gör sitt jobb och fungerar så det är inte mycket att klaga på där heller. Så för det mesta så är ja nöjd med denna maskinen även om det finns rum för en hel del förbättringar. En snabbare processor hade varit önskvärt och en bättre musplatta det är väl det som är de två stora sakerna. Resten funkar men med tanke på prislappen så kan man inte begära allt för mycket. Fungerar den nu som ja har tänkt under mina de LiA perioder som ja har framför mig så är ja nöjd. Vill inte släpa med mig min andra dator till en massa ställen där det finns en risk att den blir stulen. Även om ja tror att den risken är minimal så väljer ja ändå att köra med något som ja inte behöver vara lika rädd om.